Ihmisiä museonäyttelyssä
Photo: Kansallismuseo

Omatoiminen maksuton vierailu Kansallismuseoon

Museon perusnäyttelyt kertovat Suomen historiasta aina esihistoriasta nykypäivään. Vuosittain vaihtuvat näyttelyt tuovat koettavaksi ajankohtaisia teemoja.

Suomen historia yhdessä talossa! Kansallismuseon perusnäyttelyt kertovat nykyisen Suomen alueen monimuotoisesta menneisyydestä aina kivikaudelta nykypäivään. Vuosittain vaihtuvat näyttelyt nostavat esiin ajankohtaisia ja mielenkiintoisia teemoja.

Varhaiskasvatus-, peruskoulu- ja toisen asteen oppilasryhmät ovat tervetulleita museoon opettajan johdolla omatoimiselle vierailulle.

Kouluryhmien omatoiminen vierailu museoon on aina maksuton koko ryhmälle. Opettaja voi tutustua museoon ennakolta näyttämällä lippukassalla OAJ:n jäsenkortin ja mainitsemalla tulevansa valmistelemaan oppituntia.

Museossa voi vierailla ryhmän kanssa omatoimisesti kun museo on avoinna. Ilmoitathan vierailusta aina etukäteen: skm.opastusvaraukset@kansallismuseo.fi

Categories

Cultural and world heritage, Design and architecture, Fine arts, Science, Society

Activities

Exhibiton

Target groups

3-4 years, 5-6 years, Grades 1–2, Grades 3–6, Grades 7–9, Other group, Preparatory education, Upper secondary and vocational education, special groups

Keywords

-

Event languages

englanti, ruotsi, suomi, venäjä

Free

Kansallismuseo

Contact person

Kansallismuseo

skm.opastusvaraukset@kansallismuseo.fi

0295336902

Occurrences (1 pcs)

Date LanguageEvent location 
1.8.2022 – 31.12.2022
Finnish, Swedish, English, Russian
National Museum of Finland