Sinitukkainen vampyyri juo pirtelöä treffeillä ja esityksen nimi: Kenties luet minut vielä
Kuva: Mika Keijonen

Kenties luet minut vielä

RIVIEN VÄLISTÄ -vinkkaustapahtumasarjaan sisältyvä kirjavinkkausesitys 7.-luokille!

RIVIEN VÄLISTÄ -vinkkaustapahtuma tarkoittaa neljän viikon jaksolle sijoittuvaa kirjavinkkauksista koostuvaa tapahtumasarjaa, josta luokat voivat valita heille parhaiten sopivan vinkkauksen. Vinkkaustapahtumaan ovat tervetulleita kaikki helsinkiläiset 7.luokat.   

Perinteisen kirjavinkkauksen sijaan vinkkaustapahtumassa kirjojen ja lukemisen pariin houkutellaan teatteria ja mediaa hyödyntävillä vinkkausesityksillä. Lisäksi vinkkaus sisältää osallistavaa esitykseen ja kirjoihin liittyvää toimintaa. Vinkkauskirjoja voi lainata suoraan tapahtumassa, joten omat kirjastokortit kannattaa ottaa mukaan! Vinkattavien kirjojen listat löytyvät tapahtuman verkkosivulta Helmet.fi/rivienvalista 

RIVIEN VÄLISTÄ -vinkkaustapahtumaan voi osallistua Malmitalon Malmisalissa, Maunula-talon Metsäpurosalissa, Oodin Kino Reginassa sekä Vuotalon Vuosalissa. Tapahtuman kesto on 90 minuuttia.

Kenties luet minut vielä on osa Helsingin kaupunginkirjaston RIVIEN VÄLISTÄ -vinkkaustapahtumien sarjaa. 

KENTIES LUET MINUT VIELÄ 
Ahdistaako maailman tila – sodat, pandemiat, ilmastonmuutos? Pelottaako maailmanloppu, zombit, vampyyrit tai tietokoneen näytön sisältä ryömivät riivaajat? Ei se mitään, apokalyptisen kuumotuksen aiheita löytyy kyllä arkisemmistakin asioista! Kuten siitä, että yrität puhua ihastukselle tai miten orastavat tulevaisuuden haaveet kuuluisuudesta tai kuninkaallisuudesta kariutuvat ja kaikki toivo on mennyttä... Entä miltä kuulostaisi saada armoton, lopulta katastrofiin johtava pissahätä koko luokan edessä? Iloinen uutinen on kuitenkin se, että tähän kaikkeen on olemassa erittäin ammattitaitoista apua! Kenties luet minut vielä -esityksessä käydään läpi kaikkia edellä mainittuja asioita erittäin kyvykkäiden kirjallisuusterapeuttien avustuksella. Jokaiseen vaivaan, pelkoon ja ahdistukseen löytyy ainakin jonkinlainen lääke kirjoista. Ja mikäli lääke ei auta toivotulla tavalla, varmistamme että prosessi on sen verran hauska ja miellyttävä, että suuremmat murheet unohtuvat. Esityksen lisäksi tapahtuma sisältää lukuintoa elvyttävää osallistavaa toimintaa ja kaikkien onneksi myös hoitopakkauksia eli kirjoja on heti lainattavissa ja reseptin sijaan niitä saa kirjastokortilla!
Kategoriat

Elokuva, valokuva ja media, Sanataide ja kirjallisuus, Teatteri, tanssi ja sirkus

Aktiviteetit

Esitys , Kirjavinkkaus

Kohderyhmät

7.–9. luokat

Avainsanat

kirjat, lukeminen, media, nuoret, teatteritaide

Tapahtuman kielet

suomi

Maksuton

Kaupunginkirjasto

Yhteyshenkilö

Minna Rimpilä

minna.rimpila@hel.fi

040-4806772

Tapahtumalla ei ole tapahtuma-aikoja
0