suoratoistopalvelu Bookflix:n logo
Kuva: Hanne Korpelainen

Bookflix

RIVIEN VÄLISTÄ -vinkkaustapahtumasarjaan sisältyvä kirjavinkkausesitys 7.-luokille!

RIVIEN VÄLISTÄ -vinkkaustapahtuma tarkoittaa neljän viikon jaksolle sijoittuvaa kirjavinkkauksista koostuvaa tapahtumasarjaa, josta luokat voivat valita heille parhaiten sopivan vinkkauksen. Vinkkaustapahtumaan ovat tervetulleita kaikki helsinkiläiset 7.luokat.   

Perinteisen kirjavinkkauksen sijaan vinkkaustapahtumassa kirjojen ja lukemisen pariin houkutellaan teatteria ja mediaa hyödyntävillä vinkkausesityksillä. Lisäksi vinkkaus sisältää osallistavaa esitykseen ja kirjoihin liittyvää toimintaa. Vinkkauskirjoja voi lainata suoraan tapahtumassa, joten omat kirjastokortit kannattaa ottaa mukaan! Vinkattavien kirjojen listat löytyvät tapahtuman verkkosivulta Helmet.fi/rivienvalista 

RIVIEN VÄLISTÄ -vinkkaustapahtumaan voi osallistua Malmitalon Malmisalissa, Maunula-talon Metsäpurosalissa, Oodin Kino Reginassa sekä Vuotalon Vuosalissa. Tapahtuman kesto on 90 minuuttia.

Bookflix on osa Helsingin kaupunginkirjaston RIVIEN VÄLISTÄ -vinkkaustapahtumien sarjaa. 

BOOKFLIX
Onko vaikea löytää luettavaa? Ovatko kirjat vain hyllyyn unohtuneita pölyisiä paperikasoja? Ei hätää, Bookflix –esitys tarjoilee kirjoja kokonaan uudessa muodossa! Bookflix –esityksessä näyttelijät luovat lavalle nuortenkirjoihin pohjautuvan suoratoistopalvelun. Valikoimasta löytyy katsottavaa niin musiikin, visailujen, lifestyle- ja treffiohjelmien kuin mysteerienkin ystäville. Bookflix -esityksessä nähdään yhteensä yli kymmenen näyteltyä tv-ohjelmaa, jotka sisältävät komediaa, jännitystä, mysteerejä, draamaa, romantiikkaa, seikkailua ja kauhua. Ja mikä parasta, jokaisen ohjelman pääosassa ovat kirjat!  Ohjelmatarjonnan lisäksi Bookflix –tapahtumassa on luvassa pelaamista, äänestyksiä sekä tutustumista esityksen innoittajiin eli kirjoihin! Muista siis ottaa kirjastokortti mukaan.

Kategoriat

Elokuva, valokuva ja media, Sanataide ja kirjallisuus, Teatteri, tanssi ja sirkus

Aktiviteetit

Esitys , Kirjavinkkaus

Kohderyhmät

7.–9. luokat

Avainsanat

kirjat, lukeminen, media, nuoret, teatteritaide

Tapahtuman kielet

suomi

Maksuton

Kaupunginkirjasto

Yhteyshenkilö

Minna Rimpilä

minna.rimpila@hel.fi

040-4806772

Tapahtumalla ei ole tapahtuma-aikoja
0