Ihmisiä museonäyttelyssä
Foto: Kansallismuseo

Omatoiminen maksuton vierailu Kansallismuseoon

Museon perusnäyttelyt kertovat Suomen historiasta aina esihistoriasta nykypäivään. Vuosittain vaihtuvat näyttelyt tuovat koettavaksi ajankohtaisia teemoja.

Suomen historia yhdessä talossa! Kansallismuseon perusnäyttelyt kertovat nykyisen Suomen alueen monimuotoisesta menneisyydestä aina kivikaudelta nykypäivään. Vuosittain vaihtuvat näyttelyt nostavat esiin ajankohtaisia ja mielenkiintoisia teemoja.

Varhaiskasvatus-, peruskoulu- ja toisen asteen oppilasryhmät ovat tervetulleita museoon opettajan johdolla omatoimiselle vierailulle.

Kouluryhmien omatoiminen vierailu museoon on aina maksuton koko ryhmälle. Opettaja voi tutustua museoon ennakolta näyttämällä lippukassalla OAJ:n jäsenkortin ja mainitsemalla tulevansa valmistelemaan oppituntia.

Museossa voi vierailla ryhmän kanssa omatoimisesti kun museo on avoinna. Ilmoitathan vierailusta aina etukäteen: skm.opastusvaraukset@kansallismuseo.fi

Kategorier

Bildkonst, Design och arkitektur, Kulturarv och världskulturer, Samhälle, Vetenskap

Aktiviteter

guidning

Målgrupper

3-4 år, 5-6 år, Annan grupp, Förberedande undervisning, Gymnasium och yrkesutbildning, Klasserna 1–2, Klasserna 3–6, Klasserna 7–9, specialgrupper

Nyckelord

-

Evenemangets språk

englanti, ruotsi, suomi, venäjä

Fri

Kansallismuseo

Kontaktperson

Kansallismuseo

skm.opastusvaraukset@kansallismuseo.fi

0295336902

Händelsetider (1 st)

Datum SpråkEvenemangplats 
1.8.2022 – 31.12.2022
Finska, Svenska, Engelska, Ryska
Nationalmuseum