Kummallinen kahvila, Nina Rinkinen ja Sanna Warsell
Foto: Jukka Tuominen

Kummallinen kahvila ammattiteatterin tilausesitys

Sirkusta, taikuutta, tiedetemppuja ja fyysistä teatteria yhdistävä sanaton esitys koko perheelle. Kesto noin 30 minuuttia.

Kummallinen kahvila esitys sai ensi-iltansa syksyllä 2016 ja on sittemmin kiertänyt menestyksekkäästi pääkaupunkiseudun kouluissa.

Mikä voikaan mennä pieleen kun työniloa puhkuva tarjoilijatar ja pieni herttainen mummo kohtaavat? Lukulasit saavat kyytiä ja mummo joutuu volttien pyörteeseen!

Esitys yhdistää häikäisevällä tavalla teatteria, sirkusta, taikuutta ja tiedeshowta. Luvassa on muun muassa maagisesti väriä vaihtavia juomia, tyhjästä ilmestyviä saippuakuplia, musiikkia, taidokasta akrobatiaa ja paljon huumoria.

Esityksessä on katsottavaa niin aikuisille kuin lapsillekin ja se on täysin sanaton, soveltuen siksi erinomaisesti esimerkiksi eri kielisille yleisöille.

Draamatyöpaja

Esityksen yhteyteen on mahdollista tilata lapsille draamatyöpaja valitusta aiheesta. Työpajassa voidaan käsitellä esimerkiksi sanatonta viestintää. Työpajan kesto 45 min.

Työryhmä:

Nina Rinkinen ja Sanna Warsell

Musiikit:

Otso Helos

Kategorier

Teater, dans och cirkus, Vetenskap

Aktiviteter

Föreställning, Verkstad

Målgrupper

3-4 år, 5-6 år, Förberedande undervisning, Klasserna 1–2

Nyckelord

barnteatrar (för barn), cirkus (konstarter), cirkuskonster, nycirkus, performativ konst, teaterfestivaler, teaterkonst, vetenskap

Evenemangets språk

arabia, englanti, kiina, ruotsi, suomi, venäjä

Teatteri Tuike

Kontaktperson

Pauliina Alanko

pauliina.alanko@teatterituike.fi

+358449773941

Händelsetider (1 st)

Datum SpråkEvenemangplats 
24.6.2022 – 30.6.2023
Finska, Svenska, Engelska, Arabiska, languages.zh, Ryska
Går att beställ