Gå till innehållet
HelsingforsKultus
Alakouluikäinen lapsiryhmä istuu ringissä vihreän taulun edessä selin kameraan. Aikuinen kertoo lapsille näyttelystä.
Foto: Forum Box

Taidepajat Galleria Forum Boxissa

Maksuttomissa taidepajoissa tutustutaan taiteeseen luovin menetelmin. Vaihtuvissa nykytaiteen näyttelyissä sekä avoimissa tiloissa riittää kokemista lapsille.

Maksuttomissa taidepajoissa lapset pääsevät tutustumaan taiteeseen erilaisin luovin menetelmin, esimerkiksi teosarvuuttelun, satutuokion sekä taidetta ja liikettä yhdistävien tehtävien avulla. Tavoitteenamme on tuoda taide osaksi lasten arkea ja kehittää taidepajoista pysyvä osa Forum Boxin toimintaa. Galleriassa yhdistyvät kuukausittain vaihtuvat nykytaiteen näyttelyt sekä avoimet tilat, joissa riittää tutustumista lapsille. Työpajojen menetelmät räätälöidään aina näyttelykohtaisesti ja kullekin ryhmälle sopivimmat luovat harjoitteet valitaan lapsiryhmän iän perusteella.

Järjestämme galleriassa maksuttomia kierroksia ja työpajoja päiväkotiryhmille, koululaisille ja lukiolaisille. Järjestämme työpajoja suomeksi ja englanniksi, keväällä 2023 myös saksaksi ja ranskaksi. Työpaja kestää osallistujien ikäryhmästä riippuen 45 min (pienimmät) –1,5 tuntia (isommat, kesto sisältää opastuksen näyttelyyn) ja sen voi varata haluamalleen ajalle arkena klo 9–17 välillä. Optimaalinen ryhmäkoko on maksimissaan 20 lasta, mutta olemme tämänkin suhteen joustavia.

Kategorier

Bildkonst

Aktiviteter

Skapa lagsammanhållning, Verkstad

Målgrupp

5-6 år, Klasserna 1–2

Nyckelord

5-6 år, Förberedande undervisning, Gymnasium och yrkesutbildning, Klasserna 1–2, Klasserna 3–6, Klasserna 7–9, Småbarnspedagogik och förskoleundervisning, bildkonst, daghem, fotokonst, färger, galleria, guidning, gymnasiet, gymnasister, konst, konstfostran, konstgallerier, konstutställningar, konstverkstäder, målning (konstnärligt skapande), organisationer, skulptur (bildkonst), skulpturer, videokonst

Evenemangets språk

engelska, finska, svenska

Gratis

Kö tillåts

Forum Box - Tila taiteelle

Kontaktperson

Forum Box

info@forumbox.fi

0505241781

Händelse har inga tider