Gå till innehållet
HelsingforsKultus
Oppilaat vertaamassa pituuttaan auringonkukkiin kouluvierailulla.
Foto: Outi Kankaanpää

Kevään 2023 ohjatut kouluvierailut / Kumpulan koulukasvitarha

Perus- ja toisen asteen oppilaitoksille kohdistetut kouluvierailut: opastettu kierros ja puutarhatöitä pellolla

Tervetuloa Kumpulan koulukasvitarhan puutarhaan oppimaan, mistä ruoka tulee. Kouluvierailun kesto on noin 2h. Vierailu sisältää opastetun kierroksen puutarhalla sekä toiminnallista tekemistä pellolla - nyt on siis mainio mahdollisuus saada kädet multaan!

Vierailut on kohdistettu perus- ja toisen asteen oppilaitoksille ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Ensisijaisesti tarjoamme vierailuja 3. luokasta ylöspäin, mutta otamme vastaan myös 1.-2. luokkia. Ryhmäkoko max 30. Ilmoittautuminen aukeaa ke 29.3. klo 9.00.

Toukokuun kouluvierailut on ensisijaisesti tarkoitettu kouluryhmille, jotka sitoutuvat tulemaan vierailulle uudestaan elo-syyskuussa. Tutustumalla puutarhaan eri vuodenaikoina oppimiskokemus syvenee. Syksyllä on tarjolla myös yksittäisiä kouluvierailuaikoja, joten suosittelemme varaamaan vierailun vasta silloin, mikäli toivotte vain yhtä vierailukertaa. Syksyn vierailujen ilmoittautuminen aukeaa ti 15.8. klo 9.00. Syksyllä on mahdollisuus myös omatoimivierailuun.

Vierailu kestää noin 2 tuntia. Voitte valita itse saapumisaikanne klo 9-10 väliltä (tai iltapäivävierailulla klo 12-13). Ilmoitathan lisätiedot kohdassa tai myöhemmin sähköpostitse ryhmäsi tarkan saapumisajan Vähänkyröntien portille ja mahdolliset erityistoiveet/-huomiot.

Vierailu tapahtuu ulkona säällä kuin säällä ja vierailun aikana tehdään puutarhatöitä pellolla, joten huomioittehan tämän pukeutumisessa (ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät, jotka saattavat ja saavat sotkeentua). Puutarhalla on mahdollista nauttia omia eväitä ulkokatoksen alla.

Lähetämme hyväksytyille osallistujille vahvistussähköpostin, infokirjeen ohjelmasta ja pienen ennakkotehtävän.

Vierailut toteutetaan Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen ja Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden yhteistyönä.

Kategorier

Hälsa och välbefinnande, Miljö och natur, hållbar utveckling

Aktiviteter

Skapa lagsammanhållning, Trip, besök

Målgrupp

Gymnasium och yrkesutbildning, Klasserna 1–2, Klasserna 3–6, Klasserna 7–9

Nyckelord

barn i skolåldern, mat, miljöfostran, pollinerare, trädgårdsskötsel (arbete), växter

Evenemangets språk

finska

Gratis

Kö tillåts

Nuorisopalvelukokonaisuus

Kontaktperson

Outi Kankaanpää

outi.m.kankaanpaa@hel.fi

0406618816

Händelse har inga tider
0