Kummallinen kahvila, Nina Rinkinen ja Sanna Warsell
Photo: Jukka Tuominen

Kummallinen kahvila ammattiteatterin tilausesitys

Sirkusta, taikuutta, tiedetemppuja ja fyysistä teatteria yhdistävä sanaton esitys koko perheelle. Kesto noin 30 minuuttia.

Kummallinen kahvila esitys sai ensi-iltansa syksyllä 2016 ja on sittemmin kiertänyt menestyksekkäästi pääkaupunkiseudun kouluissa.

Mikä voikaan mennä pieleen kun työniloa puhkuva tarjoilijatar ja pieni herttainen mummo kohtaavat? Lukulasit saavat kyytiä ja mummo joutuu volttien pyörteeseen!

Esitys yhdistää häikäisevällä tavalla teatteria, sirkusta, taikuutta ja tiedeshowta. Luvassa on muun muassa maagisesti väriä vaihtavia juomia, tyhjästä ilmestyviä saippuakuplia, musiikkia, taidokasta akrobatiaa ja paljon huumoria.

Esityksessä on katsottavaa niin aikuisille kuin lapsillekin ja se on täysin sanaton, soveltuen siksi erinomaisesti esimerkiksi eri kielisille yleisöille.

Draamatyöpaja

Esityksen yhteyteen on mahdollista tilata lapsille draamatyöpaja valitusta aiheesta. Työpajassa voidaan käsitellä esimerkiksi sanatonta viestintää. Työpajan kesto 45 min.

Työryhmä:

Nina Rinkinen ja Sanna Warsell

Musiikit:

Otso Helos

Categories

Science, Theatre, dance and circus

Activities

Performance, Workshop

Target groups

3-4 years, 5-6 years, Grades 1–2, Preparatory education

Keywords

children's theatres (theatre for children), circus (performing arts), circus tricks, contemporary circus, performance art, science, theatre, theatre events

Event languages

arabia, englanti, kiina, ruotsi, suomi, venäjä

Teatteri Tuike

Contact person

Pauliina Alanko

pauliina.alanko@teatterituike.fi

+358449773941

Occurrences (1 pcs)

Date LanguageEvent location 
24.6.2022 – 30.6.2023
Finnish, Swedish, English, Arabic, languages.zh, Russian
Bookable